Avonturenfanmateriaal

RPGZ: Moord

De mannen uit Zeeland hadden niet alleen een hele serie regelboeken geschreven ook avonturen hebben ze gemaakt. Ze zijn te vinden in hun magische kluis maar voor extra “exposure” nu ook op deze website te vinden. Vandaag de eerste uit de reeks.
Het avontuur heet »Moord«, altijd een goede titel. Geschreven door Erik Traas. Door de opzet van het boek was het voor mij lastig om het om te zetten naar de oude lay-out, vandaar dat ik dit boek onaangepast hier plaats. Het boek is rijk voorzien van bijlages wat het werk voor een Meester eenvoudiger maakt.

2 gedachten over “RPGZ: Moord

  • Voor mij heeft RPGZ de beste bewerking ooit gemaakt voor ODM1. Hier zitten uren werk in van mensen die weten hoe je van een puur basisspel naar een “mastodont” gaat. Ik hou daar heel erg van.

    Beantwoorden
  • Dit is echt “Old School” RPG, met al zijn fouten en al haar geneugten.
    Goden, wat voel ik me oud bij mijn vele RPG herinneringen uit de jaren 80… Het waren echt andere tijden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *