Franks hoekhet boek van de regelsmagie

Gezocht: Das große Buch der elfmal elf Zauber und anderer magischer Handlungen

In het forum werd een vraag gesteld over magie door Maarten, daardoor vond ik een serie boeken uit de oude doos, die al op de website staan. Een daarvan bevat elfmaal elf spreuken en in mijn enthousiasme zei ik dat ik dat boek wel in een nieuwe lay-out zou stoppen. Tja, en toen begon ik het boek te redigeren…

Helaas is de scan niet goed genoeg om de tekst eruit te halen met OCR, en zou ik de tekst bijna helemaal moeten overtypen, helaas heb ik geen typdiploma. Het wordt dan wel erg veel werk voor mij. Daarom mijn vraag, is er iemand in het bezit van het Duitse boek, misschien kan ik daar de tekst wel elektronisch uit kopiëren. Niet dat ik dan weinig werken heb, maar wellicht makkelijker dan alles overtypen.

ps: mocht je het boek “Die Magie des Schwarzen Auges” (ook) hebben dan mag je dat ook opsturen, het gaat om de versie die bij DSA2 hoort.

3 gedachten over “Gezocht: Das große Buch der elfmal elf Zauber und anderer magischer Handlungen

 • Och helemaal niet meer aan toe gekomen! Ik heb hem in het Nederlands en ik had je beloofd dat ik hem zou scannen voor je. Ga ik mee bezig!

  Beantwoorden
 • Ik heb de originele Duitse versie.

  Maar als Elmo inderdaad een Nederlandse versie heeft is dat handiger.

  Laat me maar weten of je hem nog nodig hebt.

  Beantwoorden
  • Zoals je al waarschijnlijk al dacht heb ik de Duitse en Nederlandse versies gekregen, nu nog keuzes maken welke vertaling ik ga gebruiken voor de verschillende spreuken.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *