andere role playing gamesRodlofo's hoek

Kickstarter: Lost in the Fantasy World

Een familie- en kindgericht rollenspel over moderne helden die verdwaald zijn in een nieuwe wereld van fantasie en avontuur!

Lost in the Fantasy World is een avonturenspel waarin spelers de rol van kinderen uit de echte wereld op zich nemen die op magische wijze naar een Fantasiewereld van magie en monsters zijn getransporteerd. Begaafd met vreemde en verbazingwekkende artefacten door de mysterieuze Mentor, vechten ze tegen alle gevaren van de Fantasiewereld in hun schijnbaar eindeloze en verrassend zoektocht om een weg naar huis te vinden. Gewapend met deze verbazingwekkende artefacten, bevinden ze zich vaak in vreemde avonturen waar alleen hun moed en deze krachtige relikwieën enige hoop bieden op de bescherming van een rijk vol risico en gevaar!

Twee bekende namen hebben hun krachten gebundeld en samen een nieuw avontuur gemaakt, speciaal voor families en kinderen. Een setting zoals die van De Kronieken van Narnia en The Never Ending Story.

Gallant Knight Games en Old Skull Publishing hebben het verhaal, de tekeningen en eigenlijk al het hele avontuur klaar, ze zochten alleen nog geld om het uit te kunnen geven. Vandaar de Kickstarter, en die is ook al gelukt. Maar dat hoeft jou er niet van te weerhouden om mee te doen en het avontuur aan te schaffen. Voor €10 krijg je de pdf met het avontuur, betaal je wat meer dan krijg je een code zodat je later ook een fysiek boek kunt krijgen, soft of hard cover. En betaal je €20 of meer dan wordt er ook aan een school of andere instantie een kopie geleverd zodat minder kapitaalkrachtige kinderen ook in aanraking kunnen komen met dit avontuur en de wereld van het rollenspel.

Je hebt nog tot vrijdag 12 juni de tijd om mee te doen.
Lost in the Fantasy World

Opgelet! Het is wel een Engelstalig avontuur.

3 gedachten over “Kickstarter: Lost in the Fantasy World

 • Bestond vroeger, dacht ik, ook een OdM versie voor kinderen, junior reeks.

  Beantwoorden
  • En iemand heeft die nog liggen toevallig? Ik stond net op het punt om ‘Geen monsters onder mijn bed’ te kopen.

   Beantwoorden
 • leo van tilborg

  En zijn er dapperen onder ons die aan de vertaling willen beginnen ?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *