Franks hoekmagieOdM 2Toverspreuken

Het grote boek der elfmaal elf spreuken en andere magische handelingen

Een hele mond vol, de titel van dit boek, maar het zegt wel precies wat je mag verwachten. Honderdeenentwintig spreuken en nog een paar handelingen. Dit boek hoort bij »De magie van het Zwarte Oog« en is dus voor OdM2 bedoeld. Meerdere mensen hebben een vertaling gemaakt van dit boek, deze versie is van OdM Drachten en dankzij Bas in digitale vorm gegoten, zodat het voor mij een kleine klus was om het in opnieuw vorm te geven.

kaft boek

In de doos waar deze twee boeken uitkomen zat ook een scherm, hoe die er precies uit zag, weet ik niet vandaar dat je hier een vrije interpretatie van het mogelijke “Magiescherm” kunt downloaden. Zorg voor wat steviger papier of plak het op dun karton en snij het dan netjes af.

Als extraatje is er het Zakspreukenboekje, deze kleine pocket kan elke toverbekwame Held bij zich dragen. Het boek is op A4 formaat maar de meeste printers hebben de mogelijkheid om een “boekje afdrukken” (“Booklet” in het Engels), als je voor deze optie kiest krijg je vier pagina’s op 1 A4tje, en is het formaat gehalveerd, kortom een zakspreukenboekje!

2 gedachten over “Het grote boek der elfmaal elf spreuken en andere magische handelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *