AANKONDIGINGwww.hetoogdesmeesters.com

Het Forum, alleen voor leden

Net als in Avonturië zijn er ook op Aarde genoeg slechteriken, helaas kunnen we ze niet verslaan met de worp van een dobbelsteen. Op aarde hebben we andere middelen nodig. Vandaar deze aankondiging. Het Forum wordt al een tijdje lastig gevallen door mensen die er verschillende geneeskrachtige kruiden en toverdrankjes willen verkopen. De software van het Forum zorgt er heel goed voor dat die berichten niet online komen te staan maar desondanks worden er wel e-mails verstuurd naar deelnemers van het Forum, dat zijn e-mails die zeggen dat er een nieuw bericht is geplaats met de inhoud van het bericht. Met andere woorden mensen krijgen alsnog een bericht over een toverdrankje met de link naar een onbetrouwbare website.

Daarom is het vanaf nu niet meer mogelijk on zomaar een bijdrage te leveren aan het Forum. Je zult ingelogd moeten zijn als lid van deze website. Dat doe je gemakkelijk en snel door je eerst te registreren. Al je gegevens (naam en e-mailadres) worden opgeslagen op deze website en zullen nooit worden verkocht of gedeeld met andere. Het registeren kost even wat moeite, je krijgt twee e-mails waarop je moet reageren (klikken op de link die er instaat) en dan pas ben je echt aangemeld en kun je inloggen. Ook moet je een vraag beantwoorden, ik weet niet of de vraag te lastig is voor nieuwelingen, maar aan de andere kant wil ik het ook weer niet te makkelijk maken om als spammer je te registreren. Mocht je een betere vraag weten, zet het in de reacties hieronder. Meerdere goede vragen zijn ook welkom, dan kan ik eens in de zoveel tijd de controle-vraag veranderen. Want dit is vooral bedoelt om de verkopers van vreemde munten en kruidenmengsels het lastig te maken.

Als je je geregistreerd hebt kun je daarna inloggen en meedoen met het Forum. Mocht je niet ingelogd zijn dan krijg je in het Forum daarvoor de mogelijkheid. Om de rest van de website te bezoeken hoef je niet ingelogd te zijn, je kunt nog steeds rustig rondkijken zonder dat wij hier weten wie je bent.

Sorry voor het aanscherpen van de huisregels, hopelijk weerhoudt het jullie er niet van om het Forum te blijven gebruiken.

Een gedachte over “Het Forum, alleen voor leden

  • Beste forumleden, ik vroeg me af of er publicaties bestaan over het zevende tijdperk van de veelbenigen. Avonturen, achtergrond, regels …?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *