het boek van de regelsOdM 3

OdM3 Met mantel, zwaard en toverstaf

Dit boek kun je al jaren vinden op deze website maar altijd in de hele bijzondere indeling. Het komt nog uit de tijd dat printers niet veel meer konden dan de bladzijden in dezelfde volgorde afdrukken dan dat ze in het document stonden, soms achterste voren en soms dubbelzijdig. De maker wilde heel vriendelijk zijn en het document zo aanbieden dat je vier pagina’s op 1 A4 kon printen en het daarna als een klein boekje in elkaar vouwen, scheelde inkt en papier, erg nobel allemaal.

Maar als je de pdf zelf eens wilde doornemen dan zat je met een wel erg vreemde pagina-volgorde, daardoor is het ook niet handig in gebruik. Gelukkig heeft Domien het boek onderhanden genomen en alle pagina’s in de juiste volgorde gezet. Zeven jaar later is er eindelijk een leesbaar »Met mantel, zwaard en toverstaf«, voor alle Meesters die OdM3 willen leren. Om het nog feestelijker te maken, is er ook een kaft en achterflap aan toegevoegd.

Domein, dankjewel voor je werk, ik denk dat andere bezoekers, net als ik, al langer een beter geordend boek wilde hebben.

6 gedachten over “OdM3 Met mantel, zwaard en toverstaf

 • Marcus Borsatus

  Geweldig! Dat maakt het geheel een stuk leesbaarder. Dank je wel Domien!

  Beantwoorden
 • Bedoeling was om het boekje inderdaad uit te drukken en dan te lezen. Als je het natuurlijk op je pC zit te bekijken dan was dat idd moeilijker . Ik vond de uitdrukbare scan best nuttig !

  Beantwoorden
 • maar OdM MZT was in mijn ogen dan ook het kersje op de taart ! Prachtige dingen mee te doen, eigentlijk wat ondermatig gebruikt door de meeste, terwijl je er toch echt wel je figuren kon mee doen leven in een vreemd land …;-)

  Beantwoorden
 • Persoonlijk vind ik dit een fijne uitbreiding op de regels van OdM 1. Beter dan die van “De Helden van Avonturië (Uit de dozen; OdM Professioneel en Inleiding op het Avontuur), je kunt net iets meer met je personages doen. Vooral als je een strijder wilt spelen is het 2e boek in deze set een nuttige aanvulling met het verschil tussen de academies. Of het begin als schildknaap.

  Beantwoorden
 • Alles valt op zijn plaats… binnenkort nog een propere versie van OdM2… ik ben alvast meerdere jaren zoet hiermee. Bedankt!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *