Franks hoek

Wapenstilstand

Op deze dag herdenken we de wapenstilstand van de Grote Oorlog (en begint het carnavalsseizoen), een beter moment is er dan ook niet om mijn persoonlijke wapenstilstand aan te kondigen met onmiddellijke ingang. Ook mijn psychiater, psychologen en life coach vinden het verstandiger als ik het was rustiger aan doe. Naar je vrienden moet je goed luisteren en ook die maakte duidelijk dat het anders moet.

Dus geen boze teksten, geen flauwe uithalen en niemand persoonlijk aanvallen. Dat wordt een uitdaging voor mij maar ik denk dat het me gaat lukken. In den beginne zullen het feitelijke mededelingen zijn die ikzelf nog publiceer en hopelijk nog een of twee avonturen dit jaar die voldoen aan de voorwaarde van LT Publications.

Eén bepaling blijft wel behouden en die is dat »Hij wiens naam ik niet uitspreek« hier never nooit* meer welkom is en geen reacties mag geven op berichten.


*Zolang ik de rekeningen betaal voor deze website.

Een gedachte over “Wapenstilstand

 • 11 november is hier de dag dat het lichtje branden mag…. (sint Maarten)
  En dan kom je op elke streek zijn gewoontes….

  Ik heb zelf eigenlijk gedacht, als er dan toch een klassieke reeks komt, laat ik er dan deel van zijn.
  Meer dan de taalfouten er uitvissen doe ik niet, wil er niet eens eer voor, maar een oorlog over een zin … nee
  Dat je trouwens gelijk heb is dan een tweede.
  Maar zo kom ik er genoeg tegen voor mij zelf, en denk (als voorbeeld) ik gebruik geen krijger… het is Strijder..
  Probleem opgelost (met de in mijn ogen verkeerde vertaling) … dat is dus de charme van het Oog Des Meesters… je bent vrij om jouw ideeën door te voeren….

  Ik hoop werkelijk dat je geen psychische bijstand nodig heb, en om je ego beetje te boosten, nee zelfs voor dwergen is een woordspeling bier op de molen niet eens leuk antwoord Paul “wie zeg dat dwergen geen brood kunnen bakken”

  Neem je afstand een beetje.. OdM is leuk niet frustrerend

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *