OdM 1

De Wetten van Aventurië v2.2

Om al jullie op- en aanmerkingen een beetje geordend te houden, beginnen we op het Forum met een nieuwe topic over het nieuwe Regelwerk van OdM1. Download de nieuwste versie en lees het nog eens door en laat dan weten wat er beter moet, van typfouten en vormgeving tot inhoudelijk commentaar, alles mag om het boek uiteindelijk alleen maar beter te maken.

Om misverstanden te voorkomen, heb ik de reacties uitgezet, je kunt hier niet onder reageren, dat moet je echt op het Forum doen.

Het is echt nodig om samen naar dit boek te kijken want er staan nog heel veel typfoutjes in, die zijn gewoon storend als die in een gedrukte versie zouden staan. Maar ook inhoudelijk is er denk ik nog genoeg stof om van gedachten te wisselen, karma/karmaal/karmal, klabouter, fantasie/fantasy, blauwe titels en dungeons om maar een paar dingen te noemen.