AvonturenOdM 1Rodlofo's hoek

Water onder de brug

De Helden verplaatsen zich totdat een een kapotte brug hun het verder reizen onmogelijk maakt. Dit onschuldig voorval is het begin van een avontuur vol intriges. Dit is niet het zoveelste hack and slash avontuur, hier wordt rollenspel gevraagd. Uw Helden komen in de beter gesitueerde klasse terecht en die hebben echt wel een andere aanpak nodig dan een groep Orken, toch?

Voordat de Meester aan de slag kan, zal zij nog wel even moeten beslissen waar het verhaal zich precies afspeelt in Avonturië. Zoek een mooie rivier in het Middenrijk en vervang de plaatsnaam die in deze tekst wordt gebruikt naar de locatie bij die rivier.

Heel veel spelplezier.

Download het avontuur "Water onder de brug"

Suggesties voor rivieren:

  • Tommel: tussen Winhall en Honingen
  • De Grote Rivier: tussen Kyndoch en Weidenau of omgeving Twergenhausen
  • Phecadi: omgeving Imdal
  • Darpat: tussen Hausen en Perricum/Dergelmund
  • Radrom: van bron tot Beilunk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *