AANKONDIGING

TTRPG Conventie 2023

Het contactformulier doet zijn dienst en zo mocht ik een bericht ontvangen van Annemarie de Leeuw die bezig is om een beurs te organiseren over en voor alle rollenspellen die je aan tafel speelt, Tabel Top RPG, Pen & Paper RPG, welke naam je er ook aan wilt geven. En niet alleen D&D maar ook alle andere varianten en smaken. Annemarie had contact opgenomen met Ullises en die waren zo lief om haar in onze richting te wijzen. Zo kwam ze op onze fansite en schreef ze haar verzoek.

De beurs zal een plek zijn om kennis te maken met de verschillende rollenspellen en voor workshops zoals over miniaturen schilderen, terrein maken of storytelling. Om kennis te maken met OdM vraagt Annemarie of iemand als Meester een “one shot” zou willen leiden. Ik maak de vraag wat breder, misschien wil je wel een workshop geven over een rpg-gerelateerd onderwerp. Of heb je een (super-)tip voor deze beurs.

De planning is dat deze TTRPG Convention in april 2023 (over 8 maanden) zal plaats vinden in het altijd mooie Beuningen, voor de Vlamingen niet meteen om de hoek (Antwerpen-Beuningen: 150km) maar ook niet onmogelijk. Voor de Nederlanders, het ligt in Gelderland niet ver van Nijmegen.

Laat in de reacties weten wat je denkt, zou jij willen meesteren, weet je een goede “One shot”, dat kan ook een Duitse tekst zijn, we hebben nu nog genoeg tijd om het te vertalen. Wil je misschien een workshop geven of heb je een ander idee; laat het weten. Annemarie is ook opzoek naar interessante sprekers, als je suggesties hebt hier kun je het opschrijven. Ik heb geen idee over vergoedingen (in natura of baar geld) maar dat komt later, en regel je later eventueel met Annemarie de Leeuw.

Meer willen weten? Lees dan haar reddit-oproep netherlands first all ttrpg convention : Roll initiative! con april 2023 : DnD (reddit.com) Er is ook ruimte voor verkoop, handelaren zijn welkom.

Nog een dingetje

Deze fansite gaat over het oude »Oog des Meesters« en deze oproep is dan ook vooral bedoeld om OdM1, OdM2 of OdM3 te promoten op deze beurs. Voor OdM5 zijn onze vrienden uit Wommelgem verantwoordelijk.

*One shot, ik had geen idee wat dat is. Het is een kort avontuur dat je in één sessie kunt spelen. Voor de beurs iets wat een uur of twee duurt, denk ik.

2 gedachten over “TTRPG Conventie 2023

  • Rudolf Trost

    Het avontuur “Genadeloos” is ideaal voor een one-shot. Net zoals “Mooie dingen,” trouwens.

    Beantwoorden
  • Ik was zo vrij me in te schrijven voor de Mailinglijst van Annemarie en kreeg gisteren een e-mail dat het op 15 april zo ver is. TTrpgs die momenteel vertegenwoordigd zijn: Dungeons and Dragons, Pathfinder, Call of Cthulhu en When The End Comes … geen Oog des Meesters …

    Geen idee of ik het aandurf om OdM te vertegenwoordigen op een beurs, hoe klein ook. Anderzijds, een leuk spelletjes OdM meesteren is een andere zaak. Ik zeg hierbij niet dat ik het ga doen, hooguit dat ik het overweeg. @Rudolf: ik heb de avonturen waarover jij spreekt niet in mijn archief, als ik het goed heb gaat het hier over fanmateriaal, “Mooie Dingen” heb ik kunnen vinden, “Genadeloos” vond ik niet. Kan je dat avontuur op het forum of de website beschikbaar stellen?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *