AANKONDIGING

We zijn verhuisd, denk ik

Het lijkt goed te zijn gegaan, miraculeus want afgelopen nacht kreeg ik de ene na de andere foutmelding. Ik ben toen maar gaan slapen en zou deze ochtend wel de helpdesk lastigvallen met mijn vragen. Van slapen kwam het niet echt en zo zat ik ’s morgensvroeg al voor zeven uur weer achter mijn computer. Om te zien dat de website wel in zijn geheel gekopieerd is en zo goed als alles op de nieuwe server staat. Heel vreemd allemaal maar ik klaag niet.

Omdat ik geen idee heb waarom alles nu plotseling wel werkt, blijf ik voorzichtig. Pas als de oude server gedeactiveerd is door yourhosting en deze tekst nog steeds online is weet ik pas zeker dat de hele verhuizing gelukt is. Dus nog even blijven duimen allemaal.

Een gedachte over “We zijn verhuisd, denk ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *