AANKONDIGING

We gaan verhuizen

Door een belachelijke prijsstijging van 68% die de huidige provider (yourhosting) even denkt toe te kunnen passen gaat deze website naar een andere provider, eentje die mijn hobby wel betaalbaar houdt. Helaas zijn verhuizingen niet eenvoudig en kan er van alles misgaan. Hopelijk gaat het goed en merken jullie er niks van. Ik heb een backup gemaakt en wacht nu dat de domeinnaam bij de nieuwe provider is aangekomen, of hoe dat technisch allemaal in zijn werk mag gaan. Nu moet ik (rustig) wachten en dan kan ik WordPress installeren en alles kopiëren van de oude naar de nieuwe server.

Schrik niet als je een lege pagina ziet of een vreemde waarschuwing, dat kan gebeuren maar ik hoop dat het allemaal van korte duur is. Ik houd het zelf in de gaten, helaas is de verwachting nogal ruim, ergens tussen de paar uur en 5 dagen… Daar heb je dus niet zo veel aan.

Nu maar duimen dat het niet helemaal in de soep loopt.

Update 10 juli: Als je dit leest ben je op de nieuwe server aanbeland. Het lijkt goed te zijn gegaan, al kan er hier en daar nog wel iets vreemds gebeuren. Het vervelende is dat er nu twee versies van deze website zijn, dat zal niet zo blijven, gelukkig. Over een paar dagen zal de oude provider (yourhosting) alles wel uitzetten en weggooien. Vanaf dan komt iedereen op deze website terecht en kunnen we hopelijk een tijdje hier blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *