Geen categorie

De wetten

Een belofte van Luc die gewoon nagekomen wordt, het mag in de krant en op deze website. Twee weken gelden schreef ik over alle beloftes die hij toen maakte maar zowaar een ervan is uitgekomen. Na twee weken kun je nu de nieuwste versie »De wetten« op drivetruhrpg vinden. Ruim 260 bladzijdes vol met Het Oog des Meesters. Dank aan Sjon om dit feit op te merken en te melden.

Het eerste hoofdstuk (Intermezzo I) heb ik snel doorgekeken en dat ziet er heel goed uit. Helaas zien we ook meteen dat dit niet de versie is die naar de drukker kan. In een eerder stadium heb ik Luc verblijd met 28 opmerkingen over Intermezzo I. Die zijn bijna allemaal overgenomen, dat is het goede nieuws. Het slechte nieuws is dat ik bij een aantal aanpassingen meteen tikfoutjes zie, verfraaingen (was opsmukkingen), struirovers (toegevoegd aan de zin om het duidelijker te maken). Dat is een bekend verschijnsel bij Luc, niemand van zijn team gebruikt een spellingchecker waardoor dit soort kleine foutjes er heel gemakkelijk in komen. Wat dus zorgt dat iemand het hele boek mag gaan nalopen.

Het is fantastisch dat deze nieuwe uitgebreidere versie er is, laat we het vandaag positief bekijken. De mannen van Luc hebben stiekem hard gewerkt aan een boek dat wij hier heel graag willen hebben en we zijn nu een hele grote stap dichterbij gekomen. Dat is alleen maar prijzenswaardig.

Dit weekend ga ik zeker verder lezen in het boek en hoop dan vooral positief nieuws te kunnen brengen over dit Regelwerk voor de liefhebbers van het oude »Oog des Meesters«.

Een gedachte over “De wetten

  • En een dank woord aan zowel De Morgenster en Avonturijnse Bode…

    Netjes

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *