monsters

De Goblin

Net zoals de ork, de oger en de trol, behoort de goblin hoe lelijk hij ook is tot de de op mensen lijkende monsters. Hij is er een goed voorbeeld van hoe de ontwikkeling van de mens had kunnen verlopen. Zowel mannelijke als vrouwelijke goblins worden ongeveer 1,50 meter. Omdat hun rode spaarzame vacht niet genoeg bescherming biedt, steken zij zich graag in buitgemaakte kledingstukken. De meeste goblins zijn niet bijzonder dapper en raken door intimidatie snel van de kook. Dat verandert echter als ze denken de tegnstander de baas te kunnen. Goblins kunnen met de meeste Avontureinse wapens overweg, maar tweehandswapens en barbarenstrijdbijlen zijn te veel van het goede.

Moed: 5

Levensenergie: 12

Beveiligingwapenuitrusting: 2

Aanval: 9

Afweer: 7

trefpunten: 1D + 2

Monsterklasse: 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *