monsters

De Kobold

We weten over de Avonturijnse kobold jammer genoeg alleen dat hij in verschillende groottes en verschijningen optreedt. Een heleboel zien eruit als hele kleine mensjes, weer andere als eekhoorntjes of onbeduidende aapjes. Kobolds hebben een zeker gevoel van humor, vooral als het gaat om het misfortuin van anderen. Hun grootste vermaak is leedvermaak. Veel kobolds hebben een beetje verstand van hekserij. Zij zijn altijd bereid zich met schurken in te laten, als ze daarbij dan wel aan hun trekken komen, d.w.z. een paar goudstukken kunnen opstrijken of een paar helden in de haren kunnen zitten.

Moed: 10

Levensenergie: 20

Beveiligingwapenuitrusting: 1

Aanval: 16

Afweer: 4

trefpunten: 1D

Monsterklasse: 15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *