monsters

de Holespin

holespin

Holespinnen behoren tot een relatief zelden voorkomende soort reuzespinnen. zij spinnen hun web bij voorkeur in grotten en rotsspleten en wachten dagenlang geduldig op hun prooi. De reuzenspin zit zelden in haar web. Bij een lichaamsdoorsnede van anderhalve meter en een gewicht van bijna 300 kilo zou het web te zwaar worden belast. Met haar machtige tanden kan de de holenspin gemakkelijk de arm van een mens doorbijten en bovendien sproeit zij een sterk – voor mensen evenwel dodelijk- verlammingsgif in de wonden. Wie in het kleverige web van een holespin terechtkomt, zal alle krachten en behendigheid moeten bundelen om zich uit deze netelige situatie te bevrijden.

Moed: 10

Levensenergie: 30

Beveiligingwapenuitrusting: 1

Aanval: 8

Afweer: 0

Trefpunten: 1D + 3 ( +gift )

Monsterklasse:  15

3 gedachten over “de Holespin

 • sirak (lukas in de echte wereld)

  Weet iemand waar je meer kunt te weten komen over draken
  Met de harekkidraak in het speciaal

  Beantwoorden
   • Ik noch mijn groep zijn een harekkidraak tegen gekomen ..buiten wat geflapper en in de verte vliegend toen we door Orkland trokken ,zijn we enkel een hazeldraak tegen gekomen. Maar van deze harekki soort heb ik nog niet gehoord. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet bestaan – zijn misschien ook extreme schuwe beesten.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *