de Holespin

holespin

Holespinnen behoren tot een relatief zelden voorkomende soort reuzespinnen. zij spinnen hun web bij voorkeur in grotten en rotsspleten en wachten dagenlang geduldig op hun prooi. De reuzenspin zit zelden in haar web. Bij een lichaamsdoorsnede van anderhalve meter en een gewicht van bijna 300 kilo zou het web te zwaar worden belast. Met haar machtige tanden kan de de holenspin gemakkelijk de arm van een mens doorbijten en bovendien sproeit zij een sterk – voor mensen evenwel dodelijk- verlammingsgif in de wonden. Wie in het kleverige web van een holespin terechtkomt, zal alle krachten en behendigheid moeten bundelen om zich uit deze netelige situatie te bevrijden.

Moed: 10

Levensenergie: 30

Beveiligingwapenuitrusting: 1

Aanval: 8

Afweer: 0

Trefpunten: 1D + 3 ( +gift )

Monsterklasse:  15

3 gedachten over “de Holespin

 • 29 november 2015 om 12:31
  Permalink

  Weet iemand waar je meer kunt te weten komen over draken
  Met de harekkidraak in het speciaal

  Beantwoorden
   • 5 december 2015 om 21:34
    Permalink

    Ik noch mijn groep zijn een harekkidraak tegen gekomen ..buiten wat geflapper en in de verte vliegend toen we door Orkland trokken ,zijn we enkel een hazeldraak tegen gekomen. Maar van deze harekki soort heb ik nog niet gehoord. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet bestaan – zijn misschien ook extreme schuwe beesten.

    Beantwoorden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: