monsters

de Maru

maru

Maru’s voelen zich thuis in de moerassige streken van Avonturië. Je kunt onmiddelijk zien dat ze van roofsauriërs afstammen. Ze lopen rechtop, hebben slecht ontwikkelde armen, maar machtige achterpoten en een hagedisachtige staart waar ze op steunen. Hun geschubde huid is niet zo dik als hij eruit ziet en daarom beschermen deze intelligente reptielen zich ook met leren of ijzeren uitrustingen. Ze dragen meestal hoge laarzen die de tenen vrijlaten omdat ze scherpe nagels aan hun poten als wapen gebruiken. Maru’s zijn overdreven agressief. Als ze een tijd gevochten hebben, krijgen ze de spreekwoordelijke maru-razernij, een dodenroes die hen ongeloofelijke krachten bezorgt en een ongevoeligheid voor pijn teweegbrengt, maar die ze aan de andere kant zó blindelings erop doet slaan, dat een beheerste held korte metten met ze kan maken.

Moed: 18

Levensenergie: 25

Beveiligingwapenuitrusting: 5

Aanval: 9

Afweer: 8

Trefpunten: 1D + 4 (wapen) 2D + 2 (gebit)

Monsterklasse: 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *