hulpmiddelen

Miniaturen

Miniaturen zijn een bruikbaar hulpmiddel voor de Meester om visueel de gevechtsrondes te begeleiden. Wie staat waar en welke held deelt mee aan een gevecht. Hier is een gevecht gaande tussen een hollebeer en drie helden.  Deze tovenaar in dit voorbeeld begint alvast met een toverspreuk om het gevecht in te leiden.

0 gedachten over “Miniaturen

 • 🙂 BIj gelegenheid schaf ik er mij zo een paar aan 😉
  We gebruiken nu de figuurtjes uit de instrumenten van de Meester.
  BTW : ik kan die wel inscannen. Het blad met omgevingsfiguren moet ik wel aan elkaar zien te puzzelen want dat was al verknipt.

  Beantwoorden
 • De prijs noem ik nog redelijk, het is beter om de kosten eventueel in een spelersgroep te delen. Ieder kan dan zijn/haar eigen held omzetten in een miniatuur.

  Beantwoorden
 • Ik begin volgend jaar wel met ODM 3.0 en het meer uitdiepen van de figuren, geschiedenis en talenten. Nadien even de helmetsabel box uittesten.(figuren waarbij je je eigendom op een papier gaat plakken in de vorm van illustraties) Wie weet loop ik wel eens langs bij zo een beurs of winkel om zo een figuurtjes aan te schaffen. Ik moet nog even wachten wat de achtergrond van mijn spelers zal worden. Bij ODM 3.0 geef ik ze de mogelijkheid om dat wat aan te passen. Die vier figuren van ODM 1.0 zijn wat pover uitgevallen vind ik 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *