het boek van de macht

Valstrikken, magische werktuigen, raadsels

Het ontdekken en overwinnen van valstrikken en het oplossen van de raadsels horen tot een van de hoogtepunten van een spelavond, want deze  ‘spelletjes in het spel’ bieden niet alleen een welkome afwisseling tijdens de voortdurende gevechten tegen het kwaad, maar ze maken het ook mogelijk dat werkelijk iedere speler een keer aan de beurt komt. Want ook een nieuweling in het rollenspel of speler wiens held verzwakt of zwaar gewond is, kan behulpzaam zijn bij het oplossen van de problemen.

Een eerlijke speler van Het Oog Des Meesters zal trouwens geen raadsel ‘oplossen’ dat hij al kent. Hij zal zeggen dat hij de oplossing weet en wacht af tot zijn medespelers ook zover zijn.

het boek van de macht

Het boek van de macht pdf

0 gedachten over “Valstrikken, magische werktuigen, raadsels

  • Aanrader van Rodlofo voor iedere beginnende ODM speler. Dit ‘Boek van de Macht’ is samen met het ‘Boek van Avontuur’ en ‘Het boek der Regels,’ het derde boek dat iedere beginner moet hebben gelezen. Als starter van een avonturen rollenspel kan dit trio tellen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *