Spelvraag

Het OdM Forum

Beste bezoekers,

Vanaf vandaag is er een forum, een plek waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt geven.

Je vindt het door hierboven op de knop met de tekst “Het OdM Forum” te klikken of je gebruikt deze link: naar het forum.

Maar eerst een waarschuwing: er kan best wel iets misgaan of niet werken. Het installeren van een forum op deze website is iets waar ik absoluut geen ervaring mee heb en het kan best dat ik ergens iets verkeerd heb ingesteld of aangevinkt. Maar ik weet wel dat de meeste bezoekers hier reacties kunnen achterlaten, dus in het geval er iets misgaat op het forum, schrijf hier wat er niet lukte of misging.

Ik zal geregeld kijken en proberen de eventuele problemen op te lossen.

Voor nu, nodig ik jullie uit om te gaan kijken op het OdM Forum. De eerste vraag heb ik al geplaatst, die gaat over “Dwergen en Jagen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *