fanmateriaalFranks hoekgevechtsregelsOdM 1OdM 2onofficieel

RGPZ: Regelboek 3 de Strijd

Het derde Regelboek van onze Zeeuwse vrienden, staat in het teken van de Strijd. Er wordt uitgelegd hoe het gevecht in zijn werk gaat, Aanval en Afweer, Trefpunten en Schadepunten, en de Beveiliging wapenrusting. Ook komen de Uitzonderlijke Aanval en Afweer aanbod en verschillende manoeuvres die tijdens het gevecht kunnen worden uitgevoerd. En ook de dood komt ter sprake en welke manieren er zijn om op het allerlaatste moment toch in leven te blijven. U ziet een spannender boek is haast niet mogelijk.

Maar naast alle regels worden er meer dan honderd voorwerpen, van helmen tot wapens, van hun waardes voorzien. Alle soorten schilden en wapens worden kort uitgelegd en ook nog bijzondere wapentechnieken komen aanbod. En nog veel meer.

Meer dan 70 pagina’s over vechten met afbeeldingen van bijna alle wapens die in Avonturië voorkomen. Ook als je de regels van »het Oog des Meesters« aanhoudt is dit een waardevol boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *