fanmateriaalFranks hoekOdM 1OdM 2onofficieel

RPGZ: Regelboek 4 het dagelijks leven

We gaan rustig verder met de reeks van RPGZeeland. Vandaag Regelboek 4. Met de titel het dagelijks leven, er wordt inderdaad van alles behandeld in dit dikke boek. Van levensonderhoud, eigen huis & tuin en prijslijsten tot goden en heraldiek. Alles wat een held dus in het dagelijks leven tegen zou kunnen komen, je vindt het in Regelboek 4.

Het boek is met meer dan 160 pagina’s lekker dik, en het was dan ook wel een werkje om dit om te zetten naar de nieuwe lay-out. Het zou dan ook heel goed kunnen dat er iets mis is gegaan, bij voorbaat mijn excuses voor het ongemak.

Maar ondanks dat is dit een meer dan interessant werk, met heel veel kennis en achtergrondinformatie. Heel veel tabellen ook. Mocht je ooit voor een held of vijand een wapenschild willen ontwerpen, dan geeft dit boek ook de handvaten om daar aan te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *