Avonturenmeesters

Das Borbarad-Projekt

Voor degene die de Duits taal machtig zijn is er een website die je kan helpen bij de Borbarad-campagne. De Campagne bestaat uit negen avonturen.
Op de website Das Borbarad-Project vind je een uitgebreid archief met artikelen over alle aspecten van de Borbarad-campagne: meestertips over de avonturen en talloze extra spelhulpmiddelen, discussieforums, links en nuttige downloads. Alle bijdragen gaan ervan uit dat je bekend bent met de avonturen van de campagne. Natuurlijk hebben DSA-spelers die de Borbarad-campagne nog gaan spelen hier niets te zoeken! Wees alsjeblieft eerlijk en bederf je plezier van de campagne niet.

De website is in het geheel Duitstalig, dus niet voor iedereen geschikt, en het is alleen bedoeld voor Meesters, spelers moeten echt niet de website bezoeken!

Ik ken deze campagne niet maar ontdekte dat de hele campagne bestaat uit zeven avonturen, alle in het Duits en uit het DSA3 tijdperk. Later is de hele campagne opnieuw uitgekomen voor DSA4, met aanpassingen en verbeteringen.

(update 15 april ’20: eerder stond hier een lijstje met negen avonturen maar dat was onjuiste informatie, daarom is dat weggehaald)

Dank aan Elmo voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *