Met z’n tweeën

We kennen al de groepsavonturen en de solo-avonturen, maar je kunt ook alleen op avontuur samen met een Meester. Dit is wat de makers van DnD Duet leveren, avonturen die je met z’n tweeën speelt, eentje bereidt het voor om daarna de ander op avontuur te laten gaan. Ideaal zolang we nog steeds in bubbels moeten leven en vrienden uitnodigen lastig blijft.

De avonturen zijn in het Engels en met de 5e DnD-regels. Het voordeel is dat de regels niet uitgebreid zijn, je kunt ze snel leren of gemakkelijk omzetten naar OdM. Een avontuur is niet duur, voor 1 of 2 euro heb je er al een. Je kunt lid worden van hun Patreon, je krijgt dan meteen een hoop extra’s en elke maand nieuwe content.

logo DnD Duet

De makers van DnD Duet hebben naast hun avonturen nog veel meer te vertellen, over roleplaying, persoonlijkheden en tips voor zowel de Held als de Meester. Bezoek de website en kijk er eens rustig rond. https://dndduet.com/

Een gedachte over “Met z’n tweeën

  • 5 september 2020 om 08:06
    Permalink

    Interesant concept.
    Maar ook de bestaande (OdM) soloavonturen kun je overigens prima met een speler en meester spelen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: