www.hetoogdesmeesters.com

Inbrekers actief

En dan wordt je website aangevallen. Sinds vannacht probeert iemand (of meerdere iemanden) heel vaak in te loggen op deze site en probeert zo mogelijk aanpassingen te doen aan de inhoud van de website. Het lijkt erop dat het nog niet gelukt is maar het lijkt ook alsof het iemand is die weet wie er aan deze website werken en hebben gewerkt. Wat het verdachter maakt maar het kan ook zijn dat er informatie is gelekt en dat die nu door slechteriken gebruikt wordt.

Mocht je deze website vaker bezoeken meldt me dan als je iets vreemds opmerkt, een rare tekst of afbeeldingen die er eerder niet stonden. Ik houd het zelf ook zo goed als het kan in de gaten maar meer ogen zien meer. Voor de redacteurs van deze website is het nu niet mogelijk om in te loggen, mail me even en dan leg ik uit hoe het wel weer kan en mocht het je nu al lukken om in te loggen, meld het me dan helemaal want dat zou niet moeten kunnen (en betekent dus dat mijn beveilingsmaatregelen niet werken ?).

Ik blijf optimistisch en dat het de inbrekers niet is gelukt om binnen te geraken. Ik hoop dat ze snel een ander doelwit zoeken en ons met rust laten.

Een gedachte over “Inbrekers actief

  • Bart VdE

    We houden het mee voor je in de gaten Frank 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *