fanmateriaalhulpmiddelenRodlofo's hoektabel

Onschadelijke gebeurtenissen en locaties

In de stapel met documenten van Rodlofo vond ik nog een klein werkje waar vier tabellen in staan. En ondanks dat Rodlofo zijn afscheid al heeft aangekondigd hier toch nog een bijdrage van hem. In de eerder genoemde stapel liggen nog andere ongepubliceerde werken van hem. De redactie kijkt wat daar ook nog van kan worden bewerkt zodat het hier op de website kan verschijnen.

Een gedachte over “Onschadelijke gebeurtenissen en locaties

  • En zo heb ik dus nog massa universeel bruikbare bijdragen liggen. Geschikt voor alle edities van eender welk rollenspel. Er is enkel wat licht vertaalwerk nodig. Als je je geroepen voelt om een bijdrage te leveren kan je me steeds contacteren. Ik help je met grote graagte uit de nood.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *