AANKONDIGINGFranks hoek

Een gelukkig MMXXIII voor iedereen

De redactie wil iedereen een fantastisch nieuwjaar toe wensen, waarin veel aan tafels gespeeld gaat worden, waar nieuwe steden en gebieden bezocht worden, waar opdrachtgevers, oplichters en operazangeressen ontmoet worden en waar Praios onze Helden zal bijstaan. Laat het spannend en vrolijk worden aan alle speltafels der Lage Landen.

Deze website zal voorlopig verder gaan met de winterslaap waar het eigenlijk al zo goed als in gevallen is. Het afgelopen jaar begon zo mooi met »De Wetten«, een prachtig project waar ik alleen maar blij van kon worden. Maar het project is na vier maanden schijnbaar al weer begraven of op zijn minst krijgt het niet de aandacht die het verdient bij LT. Hier werd door vele hard meegedacht over wat er wel en niet in zou moeten komen, er werd meegekeken naar taalfoutjes, maar alles tevergeefs.

Voor 2023 heb ik maar één wens, dat het oude OdM vrij gegeven wordt. Het is wel duidelijk na drie pogingen (Schmidt/Selecta, FPO en LTP) dat voor de Lage Landen er geen commercieel interessante markt is voor dit product. Geef het aan de amateurs, de liefhebbers. Laat ons de pdf’s opfrissen en lichtjes aanpassen aan de moderne tijd. Geef ons de mogelijkheid om »De Wetten« voor de 21ste eeuw verder te ontwikkelen en het uit te brengen.

Serieus, Luc, LT Publications, Timothy Brown en Ulisses Spiele, geef ons heden ons oude spel terug, we zullen er niemand financieel mee in de weg zitten, er zal door ons, de amateurs, geen boek minder verkocht worden van DSA of OdM5. Gun het een kleine groep oudere mannen om hun liefde door te geven aan een jongere generatie.

Dat is wat ik wens voor 2023. 💫

3 gedachten over “Een gelukkig MMXXIII voor iedereen

  • Voor iedereen een gelukkig 2023.
    Hopelijk kunnen we de wereld van OdM5 verder verkennen.

    Beantwoorden
  • Iedereen in ieder geval een leuk 2023 toegewenst….. waar hopelijk weer dingen kunnen op de site …..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *