AANKONDIGING

Waarschuwing

De website ligt de afgelopen weken onder vuur, er worden erg veel pogingen gedaan om in te loggen. De afgelopen 24 uur is dat alleen maar erger geworden. Daarom heb ik besloten om het inloggen onmogelijk te maken. Niemand kan nog inloggen, ook ik zelf niet. De website zal het gewoon blijven doen, je kunt alles blijven lezen wat er ooit gepubliceerd was.

Ik vrees dat deze maatregel langere tijd van kracht blijft.

Voor de slimmeriken, ja dit bericht heb ik geschreven terwijl ik ingelogd was, maar zodra ik op de knop Publiceren heb geklikt sluit ik de deur achter me dicht en kan ik zelf ook niet inloggen. (Wees gerust, ik kan die deur ook weer openmaken om in te loggen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *